Bag again tasje met appels

bag-again

Deze week een stukje van iemand anders dan mijzelf! Mijn lieve zus wilde ook een bijdrage leveren aan dit blog. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en hopelijk schrijft ze in de toekomst nog meer.


Mijn eerste aankoop in een zoektocht naar natuurlijk leven: netjes voor groente en fruit. Ik koop wekelijks groente en fruit en erger me elke keer weer aan de hoeveelheid plastic zakjes die je daarvoor gebruikt. Dat moet toch anders kunnen?

Heel toevallig zag ik een advertentie van ‘Bag-again’ voor groente en fruit netjes van biologisch katoen, dus duurzaam, herbruikbaar en wasbaar. Ik heb een setje gekocht van drie kleine netjes (17x25cm) en twee grote netjes (38x30cm). 

bag again tasje met appels

Ja, zei Marieke, maar je kan ze toch ook zelf haken? Dan kan inderdaad, maar daarvoor moet ik echt eerst beter leren haken. Dit was makkelijker. En nu de proef op de som.

De zakjes werken erg prettig, ze zijn ruim genoeg en deze hoeveelheid is voor één persoon ook prima. Nadeel is dat de kassière even goed moet kijken wat ik er in heb gedaan ondanks de open structuur. Maar ook dat levert weer een voordeel op. Ik wordt nu bij de kassa direct herkent en hoef me zo niet meer elke keer te identificeren als ik alcohol wil kopen. Want ja, ik zie er blijkbaar uit als 18- en dat neem ik maar als een compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.