rollen spijkerbroeken

Keuzes

Oh ik wil zo graag duurzame producten kopen, bewuste keuzes maken.

M’n telefoon was stuk (echt stuk) en ik had dus een nieuwe nodig. Ik heb zo lang nagedacht over een FairPhone. Voor dat ik deze had, die nu dus stuk is, heb ik er ook al over nagedacht. En toch heb ik nu weer een ‘reguliere’ smartphone gekocht. Waarom? Te duur, toch niet goed werkend… er zijn nogal wat negatieve reviews te lezen op internet. Maar ja, als niemand de telefoon koopt, wordt hij ook nooit beter… Maar ben ik dan iemand die hem dus nu al koopt? Nee….(helaas).

Na twee zwangerschappen, (waarin ik beide keren 20 kg aangekomen ben. En het inmiddels ook (grotendeels) weer kwijt ben) pas ik nog maar weinig van m’n huidige garderobe. Er moeten dringend nieuwe broeken komen. Ik ben vastbesloten een ‘goede’ broek te kopen.

Twee avonden rondkijken in diverse webshops (in mijn woonplaats zijn geen winkels te vinden met een duurzaam assortiment broeken) ben ik er helemaal klaar mee. Ik kan echt niks naar mijn smaak vinden en ook aan het prijskaartje moet ik even langzaam wennen. Ik draag nu nog maar even broeken met een riem. Vastbesloten om geen broeken van €30,- bij een veel te grote keten te kopen. Kan ik het volhouden en een duurzame keus maken?

Tips zijn zeer welkom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.