Kippenworkshop bij de Welkoop

Kippen

Ik ben zo blij! Een van mijn dromen komt uit. Er komen kippen in de tuin!

We hebben onze tuin helemaal leeggehaald en wat een ruimte! Genoeg om een redelijk formaat kippenhok achter in de tuin te zetten. Laat de kipjes maar komen! (De buren vonden het gelukkig ook een goed idee.)

Maar omdat ik het nog best een verantwoordelijkheid vind, en totaal geen ervaring heb met zelf kippen houden, wilde ik me graag goed voorbereiden voor de komst van onze nieuwe gevederde vriendjes. Dus ik vroeg wat rond in de vriendenkring en kreeg de fantastische tip: volg de Kippenworkshop bij de Welkoop.

Nou, dat viel absoluut niet tegen. Een goed gevulde avond, 70 PowerPoint slides verder en live kippen aanwezig. Er was ruimte voor vragen, kippengrapjes en ervaringen van anderen. Ook voor mensen die al kippen hebben, was het een interessante avond. Echt een aanrader!

Hans bij de Welkoop Kippenworkshop

“Chicks are cool”

Inmiddels is het kippenhok binnen, de tuin wordt binnenkort opnieuw aangelegd (voor de bijen de meeste tegels uit de tuin) en na de vakantie kunnen de kippen dan daadwerkelijk komen. Ik ben heel benieuwd hoe deze gezinsuitbreiding gaat bevallen. En ook vooral wat de kinderen er straks van vinden. We hebben er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.