Webshops – tips

Online is het toch het makkelijkste om duurzame producten te vinden. Tips zijn altijd welkom. Dus bij deze een aantal goede winkels op een rijtje.

Kleding

GOODFIBRATIONS – link

‘Fast Fashion’ heeft zijn beste tijd gehad. De wereld is klaar voor ‘Slow Fashion’. Goodfibrations zoekt over de hele wereld naar de mooiste en hipste ethical fashion merken. Alles wat je in onze shop aantreft is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu: duurzaam en eerlijk. Daarom voel je je in onze kleding net een beetje lekkerder!

Hipperjeans – link

Uitverkoop van broeken. Zoek naar het merk Kuyichi.

schoenen

TOMS – Link

nl-homepage-tagline-976x150

Diversen

Green Jump – link

Green Jump: op een leuke en simpele manier een groen sprongetje maken. Wij van Green Jump willen graag dat kinderen gezond opgroeien in een duurzame wereld.  Ja, dat is inderdaad een meer dan levensgroot doel… Maar wel één waar we dagelijks concrete invulling aan geven, zowel privé als zakelijk.

Blabloom – link

Hallo, wij zijn Kim en Annelies. Samen met onze mannen hebben we Blabloom, een ecologische kinderwinkel, opgericht om kinderproducten met een plus aan te bieden aan jonge ouders die het beste voor hun kinderen willen.

Schoonmaak- en verzorgingsproducten

Big green smile – link

  • De producten zijn geaccrediteerd door een derde instelling, zoals de Soil Association, USDA (United States Department of Agriculture) National Organic Program, Eco Cert of Vegan Society
  • Milieuvriendelijk en niet getest op dieren
  • Producten zijn gestoken in mooie ontwerpen en voorzien van uitgebreide beschrijving

Big Green Smile, een bewuste keuze voor natuurlijke producten.

De Beautydrogist – link

Dit is de online winkel voor natuurlijke verzorgingsproducten! Wij bestaan nu 7 jaar en zijn uitgegroeid tot een begrip bij de bewuste consument, Bij ons vindt u een uitgebreid en uniek assortiment natuurlijke cosmetica, geselecteerd op kwaliteit en betaalbaarheid. Van natuurlijke shampoo tot natuurlijke haarverf en natuurlijke huidverzorging. Veel van de merken zijn exclusief verkrijgbaar bij ons en 100% natuurlijk.

Een gedachte over “Webshops – tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.